E fa'afefea ona matamata i le ta'aloga o le fa'amaumauga o le aveta'avale

O se tasi o vaega pito sili ona taua o le faʻamaumauga avetaʻavale o le vaega e teu ai - TF card (memory card).Pe a faʻatau se faʻamaumauga avetaʻavale, o le TF card e le masani, o lea e masani ona faʻatauina le taavale.Ona o le si'osi'omaga umi o le faitau ma le tusitusi, e fautuaina le fa'aogaina o le Vasega 10 memory card e mafai ona ausia manaoga maualuga maualuga pe a fa'atau se pepa TF.

O nisi nei o auala e va'ai ai i le ta'aloga o le fa'amalamalamaga maualugafa'amaumauga aveta'avale.

1. Afai e faʻapipiʻiina le faʻamaumauga avetaʻavale ma se faʻaaliga faʻaaliga, e mafai ona e vaʻavaʻai saʻo le toe faʻafoʻi i luga o le puʻeina o le avetaʻavale, kiliki le MODE button e filifili ai, ma kiliki le faila vitio puʻeina e taʻalo ai le vitio.O auala fa'agaioiga o lo'o i luga e le talafeagai mo ituaiga uma o fa'amaumauga aveta'avale, fa'amolemole mulimuli i fa'atonuga lagolago mo le fa'aoga patino.

2. O le tele o faʻamaumauga avetaʻavale o loʻo i ai nei se telefoni feaveaʻi APP, lea e lagolagoina telefoni feʻaveaʻi e matamata i ata vitio, ma o le taʻaloga e sili atu ona faigofie.O le umi lava e sii mai ai e le telefoni feaveaʻi le APP talafeagai, ona faʻafesoʻotaʻi lea i le WiFi talafeagai o le faʻamaumauga avetaʻavale, e mafai ona e matamata i le toe faʻafoʻi vitio i le taimi moni e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻamatalaga feaveaʻi.

3. O lefa'amaumauga aveta'avalefaasaoina le vitio e ala i le TF card.Afai e te manaʻo e matamata i le taʻaloga, e mafai ona e ave i fafo le TF card o lefa'amaumauga aveta'avale, tuu i totonu o le card reader, ona tuu lea i totonu o le komepiuta e valaau ai le vitio mo le toe taʻalo.

4. O nisi fa'amaumauga aveta'avale o lo'o fa'apipi'iina i se fa'alauteleina o feso'ota'iga USB.E mafai ona tatou faʻafesoʻotaʻi saʻo le faʻamaumauga avetaʻavale i le komepiuta ma se uaea faʻamatalaga, ma o le a otometi lava ona iloa e le komepiuta le faʻamaumauga avetaʻavale o se masini e teu ai, ona kiliki lea i luga o le vitio e matamata ai.

E mafai ona fa'amaumau otometi e le fa'amaumauga aveta'avale pe a uma ona paka?

O le tele o fa'amaumauga aveta'avale o le a taofi le pu'eina pe a uma ona paka, ae e mafai ona fa'atutu, pe afai e feso'ota'i le mana masani (o le mana masani e fa'atatau i le malosi lelei e feso'ota'i mai le pou lelei o le maa ma e le o pulea e so'o se ki, fa'asolo. , ma isi, o lona uiga, pe a iai le eletise o le maa, e le mu le inisiua, e iai le eletise.) 24 itula o le pueina o ata vitio e mafai ona iloa.

O nisi fa'amaumauga aveta'avale ei ai le galuega o le "mata'ituina o le felauaiga".O le a le mata'ituina feavea'i?O le to'atele o tagata e manatu sese o le su'esu'eina o gaioi o le pu'eina lea.O le mea moni, o lenei ituaiga faʻalauiloa e sese.O le fa'amauina o le fa'amauina o le fa'amaufa'ailogaina lea o le tele o fa'amaumauga aveta'avale.;ma le su'esu'eina o gaioiga o lona uiga o le a pueina le vitio pe a suia le lau, ma o le a le faamaumauina pe a le minoi.


Taimi meli: Nov-18-2022