E tatau ona mata'ituina le mamafa o pa'u?

E tusa ai ma faʻamaumauga, e tusa ma le 30% o faʻalavelave tau taʻavale e tutupu i Saina i tausaga taʻitasi e mafua mai i le vevela tele ma le pa e mafua mai i le maualalo o le paʻu paʻu, poʻo le mafuaʻaga tonu o le maualuga o le paʻu paʻu.E tusa ma le 50%.

E te fa'amalosi pea e le amana'ia le mata'ituina o le mamafa o pa'u?

Ae talu ai nei, i le fonotaga na faia i Beijing e le Automotive Electronics and Electromagnetic Compatibility Subcommittee a le National Automotive Standardization Technical Committee, na pasia ai le faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasiga faʻatulafonoina o le "Faiga Faʻatinoina ma Suʻega Suʻega mo Pasenger Car Tire Pressure Monitoring System" (GB26149) na pasia. .O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamaoti ai manaʻoga mo le saogalemu, faʻapipiʻi manaʻoga ma faʻamatalaga faʻapitoa e tatau ona ausia e le faiga o le mataʻituina o paʻu.

O lona uiga, i se taimi lata mai, o ta’avale o lo’o fa’atau atu i totonu o le tatou atunu’u, e tatau ona fa’apipi’i i se masini e mata’ituina ai le mamafa o pa’u.

O le a la le faiga e iloa ai le mamafa o pa'u?

O le faiga o le mataituina o le mamafa o pa'u o se tekinolosi feavea'i uaealesi, lea e fa'aogaina ai se masini pu'upu'u uaealesi e fa'amautu i totonu o le pa'u o le ta'avale e aoina ai fa'amatalaga e pei o le mamafa o pa'u ta'avale ma le vevela pe a ta'avale pe tu'u, ma fa'asalalau fa'amaumauga i le ta'avale.I totonu o le komepiuta talimalo, o le mamafa o le paʻu o le taavale ma le vevela ma isi faʻamatalaga talafeagai o loʻo faʻaalia i le numera numera i le taimi moni, ma le faʻaogaina o le saogalemu o le taavale e faʻamanatu ai le avetaʻavale e tuʻuina atu se lapataiga vave i le tulaga o le buzzer poʻo le leo pe a paʻu paʻu. e le masani ai le mamafa.

O lenei mea e faʻamautinoa ai foi o le mamafa ma le vevela o paʻu o loʻo tausia i totonu o le tulaga masani, lea e faʻaitiitia ai le avanoa o paʻu paʻu ma faʻaleagaina, ma faʻaitiitia ai le suauʻu ma faʻaleagaina vaega o taavale.

Ole 'autu ole kamupani fa'asaienisi ma fa'atekonolosi fou ole matagaluega R&D.E malosi le vaega a le R&D, ma o meafaigaluega a le R&D, fale su'esu'e R&D ma nofoaga autu o su'ega o lo'o i le tulaga maualuga i le alamanuia.


Taimi meli: Ian-31-2023